banner-gm

Recensies

Succesverhalen

Deze mannen zijn jou al voor gegaan. Zij zijn het avontuur met zichzelf ingedoken en hebben daardoor andere kanten van zichzelf ontdekt. De GM Academy heeft ertoe bijgedragen dat zij zelfbewust, krachtig en positief zijn gaan leven. Hierdoor hebben zij sneller hun doelen behaald.
Zij haalde mij op in een Ferrari!

De powerdag was heel bijzonder! Ik werd de gehele dag vervoerd in een Ferrari. De gesprekken waren rustgevend en Charmaine luisterde goed naar wat ik te vertellen had. Wij bespraken mijn doelen en hoe ik deze het beste kon aanpakken. Charmaine is een toffe dame! Ik raad iedereen aan om met Charmaine samen te gaan werken.

Achie
Zij stond altijd voor mij klaar!


Het mindset traject heeft mij echt anders doen denken. Naast de opdrachten die ik ontving waren de coachingsgesprekken een echte eye-opener. Deze ga ik ook missen. 


Colin

Zij wist mij te triggeren en te enthousiasmeren!


Ik heb erg genoten van de Powerdag. Het was een leerzame, ontspannen en leuke dag. Op basis van deze dag weer doelen gesteld en ga hier direct mee aan de slag, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik kan iedereen aanraden dit ook te doen. 

Sebastiaan
arrow_drop_up arrow_drop_down