banner-gm

Over Charmaine

Men-powering & Datingcoach

Leef bewust, krachtig, positief, zodat je sneller je doelen behaald.

Plan een 15 minuten ontmoetingsgesprek in en ontdek waar jouw kracht ligt.

Missie

Als life coach kwam ik er steeds meer achter dat er veel women empowerment coaching was, maar minder aanbod voor mannen. Al helemaal niet door een vrouw. Naast persoonlijke ontwikkeling was er bij zowel mannen als vrouwen meer behoefte om ook advies te krijgen op het gebied van dating.

Ik ben me erin gaan verdiepen waar dit vandaan komt. Wat blijkt? De meeste mannen weten niet wat er van hun verwacht wordt.

Dit heeft ertoe geleid om een plan te schrijven en het in de praktijk toe te passen bij zowel mannen als vrouwen. Wat mij opviel, was dat de meeste mannen moeite hebben om die eerste stap te maken, omdat ze zich niet bewust zijn van hun eigen kracht.

Inspelend op deze behoefte, is de GM Academy ontstaan. Om alleenstaande mannen bewuster te maken van zichzelf om zelfstandig een date in te gaan.

bid-positivity-award

Wie is Charmaine?

Charmaine is een dating en life coach voor mannen en in Den Haag. Zij gelooft dat er in elke man een Gentleman schuilt. Zij heeft een coaching techniek ontwikkeld waardoor zij anderen bewust maakt van hun potentie.

Door jarenlang topsport te hebben bedreven heeft ze veel kennis verworven over training en voeding. Ze schreef het kookboek Good Mood Food en twee E-books 10 Dating Tips voor Mannen en 7 Dating Tips voor Vrouwen. Hierdoor kan zij anderen motiveren om hun persoonlijke doelen te bereiken. Ze is ongemerkt het coachen ingerold nadat zij haar vrienden advies gaf over een gezondere levensstijl. Later kwam het daten erbij. Al gauw ontdekte ze dat mensen zich niet bewust waren van het feit hoe belangrijk een positieve mindset is.

Door Charmaine’s positieve kijk werd zij genomineerd voor de BID Positivity Award in de categorie meest positieve onbekende Nederlander. Ali B. reikte hem uit.
Zij is tot de conclusie gekomen dat het op communicatie, mindset en houding aankomt.


Waarom GM Academy?

Heb jij al een tijd het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen, waardoor je ook niet het maximale aan een ander kunt geven? Zoek je bij jezelf een reden waarom je al (langere) tijd vrijgezel bent en denk je dat dit als reden daarin meespeelt? Dan ben ik de juiste coach voor jou.

Ik geloof in de  LAW OF ATTRACTION & ASSUMPTION zodra je in je eigen kracht staat. Dit gaan wij samen doen aan de hand van een persoonlijke coaching, dit kan éénmalig zijn of een langdurig coachingstraject.

“You can’t love anybody else, if you can’t love yourself.”

Wat anderen zeggen..

Na een sessie voelde ik me zoveel positiever!
Na een sessie met Charmaine voelde ik me zoveel positiever over mezelf en daardoor ook naar de buitenwereld. Doelgericht en met de juiste vragen hielp zij mij het beste uit mezelf te halen. Charmaine heeft een vriendelijke persoonlijkheid en straalt letterlijk positieve energie uit. Ik wil haar graag bedanken.
Nick
Nick
Krachtige en enthousiaste coach!

Charmaine is een energieke, krachtige en enthousiaste coach met een leuke persoonlijkheid die je echt triggert om over jezelf na te denken. Zij heeft ervoor gezorgd dat we terug zijn gegaan naar de kern waar het in de zoektocht naar een nieuwe liefde in het leven om draait. 


Daniel
Daniel
In een woord fantastisch!
In een woord fantastisch! Een zeer positief ingesteld persoon dat aanstekelijk werkt, kan goed mensen motiveren om net die laatste stap te zetten, die jezelf niet durfde. Sympathie, ze kan goed meeleven in jouw persoonlijke situatie. Verder heeft ze een breed netwerk met deskundigen waar zij mee samenwerkt. Dit maakt haar compleet.
wishal
Wishal
arrow_drop_up arrow_drop_down