banner-gm

Onze diensten

Diverse coachingtrajecten

Van onbewust naar bewust gedrag

Vaak ben je je niet volledig bewust van je eigen gedrag. Door je eigen gedrag te doorgronden, kun je meer inzicht krijgen in hoe je overkomt op een ander.

De meeste mannen zijn, zeker tijdens de eerste date(s) zoekende in hoe zij zich het best kunnen opstellen ten opzichte van de ander. Logisch ook, want vaak wordt er gezegd “wees gewoon jezelf”. Maar in de praktijk zie je de meeste zich toch ineens heel anders kunnen gedragen, vooral wanneer zij in de buurt zijn van een vrouw waar ze hun oog op hebben laten vallen.

Dit maakt dat je zoekende bent in welk gedrag gewenst is en welk gedrag juist averechts werkt. Zeker wanneer je (net) in contact bent gekomen met een vrouw die jij op het oog hebt.

Nu is het aan ons samen de taak om te zorgen dat jij alle skills in huis gaat hebben om in je kracht te staan en het maximale uit jezelf te halen.

 

Zo werkt de GM Academy

In de GentleMan programma’s ga je onder persoonlijke coaching (één-op-één) met vijf verschillende
onderdelen aan het werk:

  • Voeding
  • Sport
  • Mindset
  • Impressie/presentatie
  • Dating/communicatie

Zoals je ziet gaat het om een combinatie van fysieke, praktische én meer theoretische en psychologische aspecten. Maar maak je geen zorgen, ik ben geen therapeut die je de kleren van het lijf vraagt, die (spreekwoordelijke) kleding blijft aan tot je de kracht in jezelf heb gevonden.

Als coach én als vrouw help ik je jezelf beter te leren kennen en vanuit daar jezelf in je kracht te zetten. Hierdoor zal jouw zelfvertrouwen groeien en wordt je automatisch bewuster van je gedrag en gewoonten die je helpen de juiste dingen in het leven  aan te trekken.

De coaching bestaat uit reflecties, adviezen en workshops, met als doel dat je je in het vervolg relaxed voelt en vol zelfvertrouwen de dag begint.

coaching-gesprek
€ 150,-
€ 100,-

Coachingsgesprek

Een gesprek of meerdere 1-op-1 gesprekken. Een goed coachingsgesprek zorgt voor een beter bewustzijn en een positievere mindset.
power-gm
€ 950,-
€ 750,-

Powerdag

De powerdag is een verkorte versie van het GM programma. Het laat je kennismaken met de GM Academy, de coach en voorproeven wat het gehele GM programma inhoud.

Tijdens deze dag komen ook de vijf elementen aan bod (voeding, training, mindset, presentatie en dating/communicatie).

vip-gm
€ 5000,-
€ 3000,-

Het GM programma

Het GM programma is een combinatie van online en offline waarin alle diensten samengevoegd worden. Met het GM programma willen wij meer aandacht besteden aan jouw potentieel. Alle elementen (voeding, sport, mindset, presentatie & dating/communicatie) komen aanbod net zoals de bij Powerdag.


Daarnaast ontvang je de “Gift of success”.

Op zoek naar iets specifieks?

We have over 9000 articles!
arrow_drop_up arrow_drop_down